Informacions

1- OBJECTIUS GENERALS:

• Oferir un servei de menjador als alumnes de l’escola.
• Oferir a les famílies la possibilitat de combinar responsabilitats familiars i
laborals.
• Treballar aspectes nutricionals i educatius dins el temps del menjador
escolar

2- PERSONAL:

El menjador està atès per la cuinera, coordinadora i pels
monitors de menjador contractats per l’empresa concessionària.

Responsabilitats de les monitores o monitors.

• S’encarregaran d’ajudar en totes les tasques que d’aquest servei se’n
derivin.
• Ajudaran a menjar als més petits.
• S’encarregaran del benestar dels infants.
• Vetllaran per l’aprenentatge dels hàbits.
• Faran complir les normes i ajudaran a mantenir l’ordre dins el menjador.
• Organitzaran o ajudaran a organitzar el temps als infants. És faran dos horaris de pati, un pels grans de 13:30 a 14:10h i un pels més petits de 14:30 a 15:45h.
• En cas d’urgència per accident o altres problemes d’algun alumne, si ho
consideren necessari cridaran als pares i els informaran del que ha
ocorregut decidint amb la família que es fa.

3- ORGANITZACIÓ:

• L’ horari del menjador és de 12:30 a 15h
• Dinen a les 12:30h
• Després de dinar, passarem a fer les activitats als espais corresponents

4-NORMATIVA DE MENJADOR 

L’ empresa de  càtering  ofereix 8 tipus de  menús diferents, els pengen en la seva web,  només s’enviaran amb paper els que es lo demanin per no tenir internet.

Les dietes especials per prescripció mèdica , al·lèrgies, etc,  s’ha de portar l’informe actualitzat del metge i s’ha d’omplir una sol·licitud del tipus de dieta (musulmà, hipocalòrica, sense gluten, triturat, laxant…) Si en algun moment s’ha de canviar de dieta, demaneu a traves de l’agenda, per telèfon, … un full de sol·licitud de dieta. Sempre serà per escrit.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *